art with a view

25 years Proximus art collection

18.09 - 19.12.21

Over Proximus Art Collection

Dit jaar bestaat de Proximus Art Collection 25 jaar, een hedendaagse kunstcollectie met Belgische en internationaal gerenommeerde kunstenaars. De collectie omvat zowel beeldhouw- en schilderkunst, fotografie en video. Hedendaagse kunst die tentoongesteld is in onze kantoren als inspiratiebron, als kijk op de wereld voor onze Proximus medewerkers.

Een feestjaar dat niet beter kan gevierd worden dan met een tentoonstelling, en dit binnen de kantoren van onze de Proximus Towers, hun natuurlijke habitat.

Joost Declercq, gastcurator, heeft hiervoor meer dan 200 werken geselecteerd die een boeiend verhaal vertellen, een reis doorheen de kunstgeschiedenis vanaf einde 20ste eeuw.

De tentoonstelling zal doorgaan in het hoofdkantoor van Proximus nabij het Noordstation. Toegang gratis na registratie.
Openingsuren publiek: Donderdag, vrijdag en zaterdag van 11 tot 18 uur behalve feestdagen.

Voor groepen is er de mogelijkheid om ook op weekdagen een bezoek te brengen onder begeleiding van een gids via onze partner Korei (Arcadia voor FR). Zij kunnen hiervoor rechtstreeks contact opnemen met Korei.

“Art with a View”, 25 years Proximus Art Collection opent 18 september voor het grote publiek en loopt tot 19 december 2021.
Koning Albert 2 27, 1030 Brussel